Potrivit conferinței de presă organizată de coaliția PNL, USR/PLUS și UDMR, partidul de minoritate maghiară va urma să preia Ministerul Mediului și alte două ministere.

UDMR va avea 3 ministere: Ministerul Dezvoltării, Ministerul Mediului și Ministerul Sportului și Tineretului.

,,Vom asuma 3 ministere, Ministerul Dezvoltării, un minister important în economia guvernului, fiindcă avem nevoie de a dezvolta toate localitățile României în mod echilibrat, să reducem decalajele de dezvoltare și bineînțeles este o responsabilitate uriasă, pe care noi l-am asumat. Ministerul Mediului Apelor și Pădurilor, dezvoltarea durabilă înseamnă să avem grijă de mediu, să avem grijă de ceea ce am moștenit fiindcă trebuie să avem ce lăsa copiilor noștri. ……. Ministerul Sportului și Tinertului, este un minister important pentru că fără tineret nu există viitor și fără sport nu se poate gândi o societate modernă, și aici iarăși, vom aveam proiecte și politici publice, atât pentru tineri, cât și pentru lumea sportului de performanță și nu numai.” – a transmis mass-mediei naționale, liderul UDMR – Kelemen Hunor.

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *