În cadrul campaniei Umanitare ”Zîmbetul Pe Chipul Copiilor Defavorizați”, Mihai Căldăraru, strânge fonduri pentru ca, 100 de copii defavorizaţi să ajungă la mare!

Mihai Căldăraru, nu este la prima acţiune de ajutorare a copiilor defavorizaţi.Crescut el însuşi în diferite orfelinate din Bucureşti, Mihai s-a gândit să ofere o tabăra la mare unor copii care nu au văzut niciodată marea.

Demersul lui a determinat mai mulţi oameni de bine să vină în ajutorul acestor copii.
Ca în fiecare an, în perioada de vară, Mihai Căldăraru pregăteşte surprize plăcute celor defavorizaţi de soartă. În acest scop, se derulează în prezent o campanie de strângere de fonduri, menită să-i ajute pe copii din mediile sociale sărace, pentru a ajunge într-o tabără de vară ce se va desfăşura în staţiunea Hotel Majestic Mamaia din Constanţa.

Cu această ocazie, Mihai Căldăraru, ne-a declarat că sunt necesare pregătiri minuţioase, deoarece aici este vorba de aproximativ 100 de copii şi totul trebuie organizat cu mare atenţie şi multă seriozitate.

Pentru a-şi atinge scopul organizării acestei tabere devenită tradiţie, toată conducerea Asociației Europeane a Drepturilor Omului și Protecției Sociale
Departamentul Pentru Protecția Socială Persoane cu Dizabilități și Persoane Defavorizate. este implicată în strângerea de fonduri, şi îi roagă pe toţi cei care vor să ajute, să îi contacteze pentru eventualele sponsorizări ce pot duce la buna desfăşurare a acestei iniţiative lăudabile. Tabăra de vară pentru copii face parte din campania ”Zîmbetul Pe Chipul Copiilor Defavorizați”.

Această campanie reprezentă o oportunitate pentru a crea un mediu favorabil în zonele rurale și urbane, unde copiii și tinerii își pot dezvolta talentele și pot îmbunătăți sănătatea. Taberele de vară vor stimula o dezvoltare distractivă și eficientă pentru copii declară tânărul Mihai Căldăraru, Directorul General Asociația Europeană a Drepturilor Omului și Protecției Sociale
Departamentul Pentru Protecția Socială Persoane cu Dizabilități și Persoane Defavorizate.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *