A fost emis mesaj Ro-Alert pentru vreme severă. 

ISU Buzău a emis MESAJ RO-ALER de alertă Extremă. Tot județul Buzău este vizat de viscol puternic în perioada 04.02.2023 ora a 20:00 și 05.02.2023 ora 20:00. Totodată ISU Buzău recomandă delasările și recomandă măsurile de adăpostire și autoprotecție.

Trei tronsoane de drumuri naționale au fost închise sâmbătă noaptea din cauza viscolului puternic

Infotrafic a transmis sâmbătă seară că, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, au fost închise mai multe drumuri naționale.

Au fost închise următoarele tronsoane de drumuri:

  • DN2E85 Buzău – limita cu jud. Vrancea;
  • DN22 Râmnicu Sărat – limita cu jud.Brăila;
  • DN2 B Buzău – Brăila(jud. Brăila).

Polițiștii recomandă șoferilor să se informeze cu privire la condiţiile meteo din zonele în care urmează să se deplaseze și să echipeze mașinile cu anvelopele de iarnă.

“Sporiţi atenţia la intrările şi ieşirile de pe poduri sau la încrucişările cu autovehiculele cu gabarit mare şi evitaţi oprirea sau staţionarea în dreptul copacilor de pe marginea drumurilor, pe care vântul puternic îi poate rupe.

În condiții de trafic intens, păstraţi-vă calmul, respectați toate regulile de circulație şi nu blocaţi intersecţiile. De asemenea, nu vă angajaţi în depăşirea coloanelor de autovehicule.

În situaţia în care vizibilitatea în oglinzile autovehiculului este redusă din cauza ploii/ceții/lapoviţei/ninsorii, folosirea luminilor de către toţi conducători auto reduce riscul producerii unor accidente rutiere.

Curăţaţi farurile şi blocurile de semnalizare şi folosiţi corespunzător instalaţia de ventilaţie – climatizare”, mai transmite Infotrafic.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *