,,Vă așteptam la podul Parcului Marghiloman, acolo unde trupul neînsuflețit al lui Vasile Burtea a fost găsit. Să-i aprindem o lumânare pentru a-i lumina drumul unei victime a sistemului de protecție ce l-a izgonit și aruncat ca pe o cârpă în stradă. Deocamdată sunt singurul ce o să mă interesez înspre a-i permite o înmormătare cât de cât decentă. Toți cei care doriți să ajutați cu ce puteți, vă rog să-mi scrieți în privat. Vasile Burtea nu are părinți sau posibilități pentru a-și încheia ultima parte a vieții sale cu decență. O rugăciune din partea celor ce l-au recunoscut o persoană dragă, îl poate ajuta enorm.” – a scris pe facebook, unul dintre amicii lui Vasile Burtea.

De asemnea reamintim că trupul neînsuflețit al lui Vasile Burtea, a fost zărit azi pe fundul heleșteului din Parcul Marghiloman, chiar sub pod.

Talentat la fotbal, Vasile Burtea juca la Recolta Blăjani, iar colegii de echipă îl alintau Messi. Era elev al Colegiului Agricol din Buzău.

Singur pe lume, neajutat de nimeni, e posibil tânărul ca tânărul să se fi sinucis, aruncându-se de pe pod în lac. Aceasta e deocamdată cea mai plauzibilă variantă.

Puștiul a fost părăsit de mic de părinți și a fost „crescut” de Protecția Copilului, până în iunie când a împlinit 18 ani. Ultima dată a locuit într-un apartament al DGASPC din cartierul Dorobanți.

Dispariția lui repune pe tapet drama tinerilor care la 18 ani sunt abandonați de DGASPC și grija statului român. Fără casă, masă, o meserie și un loc de muncă, unii dintre ei clachează și încheie tragic drumul prin viață, potrivit buzoienii.ro .

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

2 thoughts on “Mesaj emoționant pentru prietenii lui Vasile Burtea. ‘Va așteptăm la podul Parcului Marghiloman[…], să-i aprindem o lumânare pentru a-i lumina drumul unei victime a sistemului de protecție ce l-a izgonit.’”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *