Mesaj emoționant transmis de Ilie Stan, antrenorul echipei din Crâng, ,,Au fost doi ani foarte grei. A trebuit sa reclădim echipa”.

SCM Gloria Buzău, a rămas fără antrenor, după ce acesta a ales să plece de la echipa de suflet.

,,Dragii mei buzoieni,

După doi ani în care am încercat să fim cât mai buni, și eu, si echipa, părăsesc cu regret Gloria. Clubul la care am deschis ochii in fotbal, la care am debutat in prima divizie, de la care mi-am inceput ascensiunea catre fotbalul mare.

,,Au fost doi ani foarte grei. A trebuit sa recladim echipa”

Clubul meu de suflet, alaturi de Steaua. Poate ca nu intamplator au si aceleasi culori, rosu-albastru. Au fost doi ani foarte grei. A trebuit sa recladim echipa, s-o luam aproape de la zero. Dar eu zic ca am facut lucruri frumoase. Am avut si meciuri bune, ne-am clasat o vreme pe locuri fruntase. Las in urma un lot conturat, dar si cativa tineri, unii inca juniori, pe care i-am promovat si care sper sa-si continuie ascensiunea in tricoul Gloriei: Pârvulescu, Socol, Cl. Ionescu, Lazăr, portarii Horeboiu si Serban.

Daca diriguitorii clubulii ar fi obtinut in acesti doi ani dreptul juriidic de a promova in.prima liga, sigur am fi fost mai motivati.

Asa, cu o finalitate neclara a muncii noastre, ne-a fost foarte greu. Cand nu ai o destinatie, e foarte greu sa alegi drumul. Cu toate acestea, eu cred ca in cei doi ani petrecuti la Gloria am facut destule lucruri bune. Clubul a vandut (pe bani, nu liberi) doi jucatori importanti, V. Alexandru si V. Munteanu. Iar eu am muncit mereu, insufletit.

,,Am ales insa sa raman. Cu sufletul, nu cu cardul.”

Si fiindca nu-mi tradez meseria, dar si fiindca sunt de-al locului, Gloria insemnand enorm pentru mine. Probabil ca pe asta au si mizat conducatorii clubului, pe atasamentul meu, pe sufletul meu de buzoian. Dezvalui acum, pe parcursul celor doi ani am avut mai multe oferte, si din prima liga, dar si din strainatate.

Am ales insa sa raman. Cu sufletul, nu cu cardul.

Acum, in clipa despartirii, va urez sa ramaneti sanatosi, iar Gloria sa-si rezolve problema juridica a promovarii, insa si pe cea fotbalistica, pe teren. M-as bucura, ar fi si o particica din munca mea.Succes!Al vostru,Iliesta🙏

cnpaulescu.ro

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *