Farmacia Iris din strada Ostrovului din Buzău te invită să intri în atmosfera tradițională românească în luna iunie. Sub deviza “Mergi la Farmacia Iris și pleci cu Ia Iris”, farmacia aduce o oportunitate unică pentru toți cei care apreciază frumusețea tradițiilor noastre.

Ia Românească, simbol al tradiției și frumuseții locale
Într-o inițiativă de a celebra cultura și meșteșugurile românești, Farmacia Iris oferă clienților săi șansa de a câștiga una dintre cele 100 de ii tradiționale, numite Ia Iris. Aceste ii sunt create cu mândrie de meșteri locali și sunt decorate cu motive florale inspirate de iris, simbolul farmaciei.

Participă și câștigă!
Pentru fiecare vizită în luna iunie la Farmacia Iris, vei avea oportunitatea de a câștiga o Ia Iris. Este suficient să treci pragul farmaciei pentru a participa la acest joc al frumuseții și al tradițiilor românești. În plus, vei beneficia de sfaturile și grija profesioniștilor din echipa Iris, dedicată sănătății tale în fiecare moment al zilei și al nopții.

Sănătate și noroc!
“Norocul este cel care decide”, așa cum spun tradițiile românești, iar la Farmacia Iris, sănătatea și norocul merg mână în mână în luna iunie. Îți poți încerca norocul pentru a câștiga o Ia Iris, simbol al frumuseții și tradiției noastre.

Vizitează-ne și pe 24 iunie!
Nu rata dimineața zilei de Drăgaică, pe 24 iunie, când Farmacia Iris pregătește multe alte surprize pentru comunitatea locală. Îți promitem o experiență memorabilă, îmbinând tradiția, sănătatea și bucuria de a dărui.

Despre Farmacia Iris

Farmacia Iris este un pilon al comunității buzoienilor, dedicată sănătății și bunăstării locuitorilor orașului. Cu o echipă de profesioniști dedicată 24/7, Farmacia Iris oferă servicii farmaceutice de înaltă calitate și sprijină tradițiile locale prin inițiative precum Ia Iris.

Pentru mai multe informații despre campania Ia Iris și alte servicii oferite, vizitați www.farmaciairis.ro sau veniți în vizită la Farmacia Iris, pe strada Ostrovului nr. 9 din Buzău.


Prin această campanie, Farmacia Iris continuă să fie un loc de întâlnire pentru tradiție, sănătate și comunitate în Buzău.

RAPID SUPER SERVICE
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *