Conform unor informații obținute pe surse de publicația noastră, este vorba despre medicul Viorel Romeo Chioașcă de la Spitalul CFR.

Un medic buzoian a fost prins, în cursul zilei de marți, în timp ce primea mită. Informații provenite din surse judiciare arată că este vorba despre un flagrant care i s-a organizat lui V. R. C., medic primar ORL încadrat la o unitate medicală din municipiul Buzău. Acțiunea a fost coordonată de ofițerii Direcției Generale Anticorupție-Serviciul Județean Buzău, conform publicației sansanews.ro.

Nu există, deocamdată, informații care să descrie contextul în care a fost organizat flagrantul. La ora transmiterii acestei știri, medicul surprins în timp ce lua mită se află în arest.

Medicul Viorel Romeo Chioașcă este foarte cunoscut, fiind foarte popular pentru că-și înjură pacienții să-i verifice dacă aud sau nu. Se pare că medicul îndeplinise vârsta de pensionare, dar nu s-a pensionat din cauza lipsei de personal. Conform unor informații de ultim moment, medicul dădea avize pentru cei care voiau să obțină permisul de conducere.

Vom reveni cu informații!

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *