În data de 23 februarie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău, au oprit pentru control, pe DN2E85, un bărbat în vârstă de 59 de ani, din Râmnicu Sărat, care transporta material lemnos cu autoutilitara.

Din verificări, s-a stabilit faptul că bărbatul nu deținea documente de proveniență pentru materialul lemnos – cherestea de brad.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional pentru nerespectarea prevederilor Legii 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice.

Totodată, polițiștii din cadrul Secției de poliție rurală Grebănu, au întocmit un dosar penal unui bărbat în vârstă de 46 de ani, din Racovițeni, pentru săvârșirea infracțiunilor de tăiere fără drept și furt de arbori.

Bărbatul a fost prins în flagrant imediat după ce ar fi tăiat cu o drujbă 5 arbori, de pe o plantație antierozională, de pe raza localității Racovițeni.

În ambele cazuri a fost confiscat lemnul, aproximativ 4mc. Totodată, a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor drujba.

Sursa foto – Arhiva.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *