La Buzău are loc, sâmbătă, 25 martie, Marșul pentru viață. Acest eveniment reunește sute de oameni, în frunte cu preoții de la parohiile buzoiene, care au militat pentru apărarea vieții și luarea în considerare a adopției, cea mai nobilă soluție pentru copiii fără părinți.

Manifestarea a început la ora 14:00, in Parcul Crâng, la bisericuța „Sfânta Mucenița Filofteia“. Alegerea acestei locații nu a fost una întâmplătoare, deoarece Sfânta Filofteia, care a trecut la cele veșnice pe când avea doar 12 ani, este considerata ocrotitoarea copiilor și a tinerilor.

De aici, toți participanții vor străbate zona centrală a orașului, pe bdul Nicolae Bălcescu, oprindu-se, pentru un moment de rugăciune, la biserica „Sfântul Spiridon“, precum și la Catedrala „Sfântul Sava“. În continuare, se va face un popas la Maternitatea Buzău, apoi la biserica „Buna Vestire“, cunoscuta și sub numele de biserica „Banu“, înălțându-se, din nou, cu o rugăciune către Dumnezeu.

Marsul se va încheia la Catedrala arhiepiscopală „Înălțarea Domnului“ și „Sfinții Trei Ierarhi“, unde cei prezenți au participat la slujba Vecerniei, oficiată de ierarhul locului, Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Ciprian.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *