De noaptea minții, aleșii municipiului Buzău au decis ca platforma de gunoi să fie îngropată exact lângă un loc de joacă.

Se întâmplă în cartierul Micro 14, acolo unde politicianul – Marius Vlăsceanu, a adus în atenția autorităților problema prin care locuitorii se confruntă.

,,Solicit in mod public Primăriei Municipiului Buzău, in calitatea mea de președinte al Organizației județene ADER Buzău, președinte de asociație de proprietari, de activist civic și de cetățean al urbei, sa se mai gândească daca este optima amplasarea unei rampe îngropate de gunoi,in aceasta zona din micro 14.

Avem aici un parc pentru copiii din zona,avem o parcare sufocată cu mașini(și câte două trei de apartament), garaje, magazine etc, acum urmează și o rampa. Este prea mult,mai ales că atunci când este foarte cald, gunoiul devine deranjant și sursa de infecție pentru noi toți. Transmit primarului Toma, că oamenii sunt nemulțumiți de aceasta decizie și vor să stea de vorbă cu reprezentanții primăriei municipiului Buzău. In consecință,voi demara un memoriu și îl voi înainta primariei. Nu putem tolera o asemenea construcție!”– a scris Marius Vlăsceanu, pe facebook.

Update: În urma sesizării, reprezentanții Primăriei Buzău au decis relocarea platformei de salubritate, într-o altă zonă din cartier.

Mariu Vlasceanu: ,,Am rezolvat!”

,,AM REZOLVAT!

Am depus astăzi la Registratura Primăriei un document prin care am solicitat relocarea spațiului destinat amplasării rampei de gunoi îngropată, langa locul de joaca.

Am vorbit cu domnul viceprimar al municipiului, Ionut Sorin Apostu și împreună cu inca doua echipe din Primărie, ne-am deplasat la locul cu pricina. Atat domnul viceprimar cat și echipa sa au înțeles doleanțele cetățenilor pe care astăzi i-am reprezentat că activist civic și au promis să mute locul rampei, undeva mai încolo, cât mai departe de spațiul de joaca. Este prima mea colaborare cu autoritățile statului și mă bucur că am găsit sprijin și înțelegere! Dincolo de adversiunile politice, dincolo de luptele electorale sau simpatii, suntem oameni și trebuie să ne sprijinim reciproc pentru binele comun. Mulțumesc cordial domnule viceprimar pentru promptitudine, seriozitate și implicare !” – a scris Marius Vlăsceanu, pe facebook.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *