Marin Rusu a fost ales noul primar al comunei Glodeanu Sărat, declarând că votul cetățenilor reflectă dorința de schimbare.

„Cetățenii comunei Glodeanu Sărat au votat schimbarea! Vă mulțumesc tuturor pentru încrederea și susținerea pe care mi le-ați acordat! Vă promit că nu o să vă dezamăgesc și că o să fac tot ce este omenește posibil pentru ca această comună să ajungă acolo unde trebuie,” a spus Rusu.

Rusu a subliniat importanța dezvoltării comunei și a promis că va face tot ce este necesar pentru a demonstra că alegerea sa a fost una corectă. El a mulțumit echipei sale pentru eforturile depuse și a subliniat că povestea succesului comunității va continua cu echipa PNL.

Potențialul Glodeanu Sărat în legumicultură

Glodeanu Sărat are un potențial semnificativ pentru dezvoltarea legumiculturii datorită terenurilor fertile și a climatului favorabil agriculturii. Dezvoltarea acestui sector poate aduce beneficii economice considerabile comunității locale, prin crearea de locuri de muncă, asigurarea de produse proaspete pentru consumul local și exportul de legume către piețele externe.

Programul de dezvoltare al noului primar

Marin Rusu, candidat din partea Partidului Național Liberal, vine cu un program de 10 puncte pentru dezvoltarea comunei:

 1. Accesarea fondurilor europene pentru rampele de depozitare a deșeurilor legumicole biodegradabile.
 2. Aducerea gazelor naturale în comună și sprijinirea racordării gospodăriilor.
 3. Amenajarea unui parc fotovoltaic pentru iluminatul public.
 4. Asfaltarea tuturor străzilor din satele comunei.
 5. Coșuri de gunoi și colectarea selectivă a deșeurilor pe toate străzile.
 6. Alei pietonale și înfrumusețarea centrelor rurale.
 7. Zona de promenadă la Lacul Gârlița.
 8. Cămine culturale funcționale și teren de fotbal.
 9. Întreținerea și extinderea cimitirelor.
 10. Consultarea periodică a cetățenilor în actul administrativ.

Obiectivul: o comună europeană modernă

Rusu subliniază că transformarea comunei Glodeanu Sărat într-o „așezare europeană” necesită o abordare integrată care să combine investițiile în infrastructură cu dezvoltarea economică și socială. „Trăim într-o localitate în care promisiunile nu au fost respectate. Glodeanu Sărat are nevoie de modernizarea drumurilor și a serviciilor publice, investiții în infrastructura edilitară și o piață de legume modernă,” a declarat Marin Rusu.

El crede că hărnicia cetățenilor și productivitatea fermelor locale pot transforma comuna într-un etalon de dezvoltare rurală. Crearea unui brand local pentru legumele din Glodeanu Sărat va spori recunoașterea și valoarea acestora pe piață, ajutând fermierii să acceseze fonduri europene și naționale pentru modernizarea fermelor și adoptarea de tehnici moderne de cultivare.

Angajamentele lui Marin Rusu

Marin Rusu își exprimă angajamentul față de cetățenii comunei, promițând să pună nevoile acestora pe primul loc și să prioritizeze dezvoltarea localității într-o manieră sustenabilă și modernă.

„Vă promit că tot ce am spus se va adeveri,” a subliniat el, încurajând comunitatea să aibă încredere în direcția propusă de echipa sa.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE
One thought on “Marin Rusu, noul primar al comunei Glodeanu Sărat: Cetățenii au votat schimbarea!”
 1. Bună ziua și felicitări noului primar al Comunei Glodeanu Sărat,țin să menționez înca nu sunt locuitor al comunei dar voi fi,dintre toate proiectele de infrastrucură nu s-a menționat instalația de canalizare și o statie de epurare în care este foarte esențiale.Eu unul nu sunt mulțumit cu bășele neecologice din beton făcute de majoritatea locuitorilor comunei,din această cauză este esențială o canalizare a comunei.Deasemenea iluminatul public pe străzi este esențial și deasemenea să faceți ceva cu mașinile care sunt parcate pe străzi neregulamentar în continuare vă doresc mult succes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *