Marian Spătaru, noul primar al comunei Bozioru, promite dezvoltare și promovare turistică pentru zona mirifică din Munții Buzăului

Comuna Bozioru marchează un nou început sub conducerea entuziastă a lui Marian Spătaru, candidatul Partidului Social Democrat (PSD), care a câștigat alegerile locale cu un avans de 203 voturi față de contracandidatul său, fostul primar Valentin Grigore. După o confruntare electorală tensionată, victoria lui Spătaru reprezintă o schimbare semnificativă pentru comunitatea locală.

Marian Spătaru, un cunoscut lăutar din localitate, este apreciat pentru dedicarea sa față de comunitate și planurile sale ambițioase pentru dezvoltarea turistică a zonei mirifice din Munții Buzăului.

Spre deosebire de fostul primar, Spătaru este mult mai tânăr și determinat să aducă schimbări pozitive în Bozioru. Alegerea sa vine după ce, în alegerile din 2020, 6 voturi în favoarea sa s-au transformat misterios în 4 voturi pentru Valentin Grigore până dimineața, în urma unor manevre dubioase din partea fostului primar.

Cu o victorie clară în aceste alegeri, Marian Spătaru urmează să preia funcția de primar și să își pună în practică ideile pentru binele comunității. Prioritățile sale includ nu doar îmbunătățirea infrastructurii și serviciilor locale, ci și promovarea potențialului turistic al zonei. Cu peisaje deosebite și atracții naturale unice, Munții Buzăului oferă oportunități considerabile pentru atragerea vizitatorilor și dezvoltarea economică.

Noul primar este hotărât să demonstreze că Bozioru poate prospera sub o conducere dedicată și orientată spre viitor, promițând transparență și implicare activă în toate proiectele comunitare. Sub conducerea sa, comuna Bozioru așteaptă cu nerăbdare să își valorifice potențialul și să devină o destinație turistică recunoscută.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *