Intitulat cel mai tânăr deputat din jud. Buzău, Adrian Mocanu, a anunțat pentru un post de televiziune că este gata să preia frâiele PNL Buzău.

În următoarele momente, este așteptată vizita la Buzău a președintelui Florin Cîțu, care se va întâlni cu membrii partidului, iar fi principala temă de discuție va fi înlocuirea actualului președinte al PNL Buzău cu Adrian Mocanu, după cum susțin mai mulți membri ai partidului.

Adrian Mocanu a afirmat că actualul președinte al PNL Buzău este în centrul unui scandal cu Florin Cîțu.

În timp ce un reporter l-a întrebat pe președintele PNL – Florin Cîțu despre informația care apărut că deputatul A. Mocanu va prelua conducerea PNL, pe Gabriel Avramescu l-a bufnit râsul.

Florin Cîțu a spus: ,,Nu au existat discuții, știți foarte bine că inițial au existat discuții anterioare. PMP a intrat la congres, acolo sunt mai multe discuții și contestații, deci în acest moment nu este nimic concret, dar PNL va miza pentru unificarea dreptei.”

Vom reveni cu informații!

RAPID SUPER SERVICE
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *