Liderul PSD Marcel Ciolacu a avut parte în această săptămână de numeroase surprize, dar cea mai tare a venit din partea iubitei sale, conform dracusorulbuzoian.ro.

Iisus… Ciolacu și Iuda… Sorina!

De ceva vreme, Marcel Ciolacu este combinat cu o buzoiancă care este mai mică decât el cu numai 23 de ani.

Este vorba de Sorina Docuz, nimeni alta decât fosta soție a edilului de la Sectorul 3, Robert Negoiță. Povestea lor de iubire se derulează zi de zi, seară de seară, într-o vilă de protocol din zona Televiziunii Naționale. Numai că, surpriză!

În această perioadă, adică în Săptămâna Patimilor, iubita lui Ciolacu a plecat fără acesta în Dubai, zicese pentru afaceri. Ce fel de afaceri? Greu de spus și de aflat.

Însă, cert este un singur lucru: de dimineața până seara și de seara până dimineața, Sorina Docuz este tot timpul împreună cu un așa-zis impresar african.

Zi de zi, cei doi pleacă și vin de la un hotel de fițe din Dubai. Chiar în Miercurea Neagră din Săptămâna Patimilor, iubita lui Ciolacu a fost văzută într-o limizină de lux alături de Don Juan-ul african (vezi FOTO).

Citește și: Îndrăgostit, Marcel Ciolacu și-a luat amanta în vizita din Japonia

Cei doi se sorbeau din priviri, tot timpul era numai zâmbete, iar ea radia de fericire. Oare, în Săptămâna Mare a Paștelui, Marcel Ciolacu să aibă soarta lui Iisus, iar iubita sa Sorina să joace rolul Iudei?

Sursa: dracusorulbuzoian.ro

cnpaulescu.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *