Tzancă Uraganu

Artistul s-a plâns că a fost nevoit să dea declarații în urma unor bancnote false obținute în timpul dedicatiilor la concerte.

Manelistul Tzancă Uraganu, cunoscut pentru energia sa pe scenă, a fost audiat de polițiștii din Buzău în legătură cu incidentul legat de bancnotele false pe care le-ar fi primit în timp ce efectua dedicatii la concerte. Artistul a izbucnit într-un val de furie și a făcut un apel către fanii săi să renunțe la astfel de practici.

Plângeri la poliție și dedicații gratis

Tzancă Uraganu a postat un videoclip pe rețelele sociale în care își exprimă nemulțumirea față de situație, menționând că a fost nevoit să meargă la secția de poliție pentru a da explicații cu privire la bancnotele false. Manelistul a acuzat persoane necunoscute că i-au înmânat aceste bancnote în timpul dedicatiilor și a avertizat asupra consecințelor acestei practici.

„Vreau să dau un sfat tuturor celor care vor să dea dedicatii: dacă nu aveți bani, nu-i problema, nu mai folosiți bani falsi. Azi am fost la poliție să dau declarații. Vrea unii să se afirme, vreți să vă rupeti în figuri pe stomacul gol? Terminați cu banii falsi, că vă dam dedicatii pe gratis”, a spus Tzancă Uraganu în videoclipul său.

Anunțul poliției despre incident

Potrivit Poliției municipiului Buzău, aceasta a fost sesizată de angajații unei case de schimb valutar cu privire la un incident în care un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din Ploiești, a încercat să schimbe bancnote suspecte de falsificare. Artistul ar fi primit aceste bancnote de la persoane necunoscute în timpul unei apariții la un concert.

„Cercetările sunt în curs de desfășurare pentru clarificarea situației și luarea măsurilor legale”, se arată în comunicatul oficial al Poliției.

Apel la fanii manelistului

Tzancă Uraganu a sfătuit fanii să renunțe la astfel de practici periculoase și să evite utilizarea banilor falsi. Artistul a subliniat și riscurile la care se expun atunci când folosesc astfel de mijloace în țară sau în străinătate, pledând pentru o abordare responsabilă în acest sens.

Situația rămâne sub investigație, iar artistul pare decis să abordeze problema cu seriozitate și să încurajeze fanii să participe la evenimentele sale fără a recurge la astfel de practici ilegale.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *