Mandat European de Arestare  pus în aplicare  de poliţiştii buzoieni

          Ieri, 14 septembrie, poliţiştii din cadrul Secţiei de poliţie rurală Ziduri au depistat în localitatea Ghergheasa, un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Brăila, urmărit internațional.

          Pe numele său, autorităţile judiciare din Austria au emis un mandat european de arestare, pentru săvârşirea infracţiunii de furt de autoturism, faptă comisă pe teritoriul acestui stat.

Brăileanul a fost preluat de către poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău pentru a-l prezenta Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti, fiind reţinut pentru 24 de ore. Ulterior, magistraţii Curţii de Apel Ploieşti au emis pe numele său mandat de arestare provizorie pentru 15 zile.

Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău și urmează a fi demarate procedurile de predare către autorităţile din Austria.

EMAG

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *