După ce „săgeata” lui Ciolacu și-a luat avânt să preia frâiele MAI, se pare că jurnaliștii i-au pus piedică lui Despescu și a cam căzut în „cap”.

Recent, aveam să aflu pe surse că în urma dezvăluirilor de pe Ziarul Puterea și a celor de la PRESS ONE, secretarul de stat al MAI, Bogdan Despescu a dat ordin să caute informații compromițătoare despre mai mulți jurnaliști și despre cei care dețin ziarele respective.

Din informațiile noastre, în urma trocului, în locul lui Despescu ca subsecretar de stat urma ca Virgil Laurențiu Pantazi să-i ocupe locul în funcția de chestor al Poliției Române. Pantazi este șeful IPJ Buzău și soțul fostei judecătoare Crenguța Pantazi.

Jurnaliștii din Buzău sunt urmăriți de ofițerii DIPI

La Buzău nu este o noutate, în urmă cu doar un an jurnaliștii locali de la Agora Buzău și Liber în Buzău erau filați de DIPI Buzău, fiind recrutată chiar una dintre jurnaliste pentru a aflat informații compromițătoare și sursele jurnaliștilor.

Citește și: JURNALIST BUZOIAN FILAT DE OFIȚERII DIPI. OPERAȚIUNEA „DOI ȘI-UN SFERT” A DAT GREȘ

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

2 thoughts on “Maleficul DESPESCU de la Buzău caută informații compromițătoare despre jurnaliști! EXCLUSIV”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *