Întâmplare de-a dreptul groaznică pentru un grup de turiști din jud. Prahova. În încercarea de a ajunge din Cozieni către Odăile, aceștia au urmat GPS-ul și au rămas împotmoliți în noroi.

Cele trei persoane însoțite de doi minori intenționau să ajungă în comuna Odăile, dar s-au rătăcit duminică seara urmând indicațiile oferite de GPS. După ce au realizat că nu mai pot înainta, întrucât au rămas blocați în noroi și au rămas fără semnal, doi dintre turiști au decis să străbată pe jos 2 km, până în localitatea Cozieni, pentru a cere ajutorul localnicilor.

După ce aceștia au fost refuzație de un consilier local, în sprijinul lor a sărit un tânăr pasionat de autoturismele 4X4.

,,În urmă cu două zile, am fost sunat de un prieten cerandu-mi ajutor să scoatem o familie ce au rămas înțepeniți cu mașina pe drumul comunal ce face legătura între Odaile (unde au drumul foarte bun cât ține de ei) și Cozieni. Am ajuns la ei în cele din urmă foarte greu, chiar și cu 4×4, am găsit acolo 5 adulți și copii care erau în mașină speriați și plângeau, deja se însera, iart în pădure nu era semnal. Șocat am fost să aud ca în drumul unuia din adulți care a mers aproximativ 2-3 km pe jos, a fost să găsească ajutor la un consilier local din Cozieni ce are tractor și la rugat să îi ajute, însă aceștia au fost refuzați direct spunând “eu am musafiri și nu vin”! Erau din Prahova oamenii , gps-ul i-a băgat pe acel drum”, ne-a spus acesta.

RAPID SUPER SERVICE
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *