În data de 07 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției de poliție rurală Costești, au identificat principalii bănuiți de comiterea unui furt din locuință.

În urma activităților specifice desfășurate, polițiștii au depistat trei tineri, cu vârste cuprinse între 19 și 23 de ani, din Amaru, bănuiți de săvârșirea faptei.

Din cercetări a reieșit că în ziua de 23 noiembrie 2020, bănuiții ar fi pătruns prin forțarea unei ferestre în locuința persoanei vătămate, un bărbat în vârstă de 56 de ani, din Amaru, și ar fi sustras dintr-un dormitor suma de 540 de lei.

Cercetările sunt continuate de către polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt calificat”,  iar polițiștii continuă cercetările.

Bănuit de furt de telefon identificat de poliţişti

În data de 7 ianaurie a.c., polițiștii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Râmnicu Sărat, au identificat principalul bănuit de comiterea unui furt de telefon dintr-o societate comercială aflată pe raza municipiului Râmnicu Sărat.

Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că un tânăr în vârstă de 23 de ani, ar fi profitat de faptul că un alt client şi-a lăsat telefonul mobil nesupravegheat pe o tejghea şi l-ar fi sustras.

Furtul a fost săvârşit în ziua de 20 decembrie 2020, în dauna unui bărbat în vârstă de 34 de ani, din Râmnicu Sărat.

Prejudiciul a fost estimat la suma de 1000 de lei, fiind recuperat şi predat persoanei vătămate.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt, iar cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bănuitului.

cnpaulescu.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *