În urmă cu scurt timp, Prefectura Buzău informează că mai multe drumuri din județul Buzău urmează să fie închise din cauza condițiilor meteo defavorabile.

,,Mai multe tronsoane de drumuri naționale și un drum județean vor fi închise, sâmbătă seară, din cauza viscolului puternic care se înregistrează în județul Buzău.

Conform prefectului județului Buzău, Daniel Țiclea, începând de sâmbătă, de la ora 20.15, se închide DN2E85 km 115 Buzău – până la limita cu județul Vrancea.De la aceeași oră se închide și DN22 Râmnicu Sărat-limita cu Brăila, iar de la ora 20.40 nu se mai circulă nici pe DN2B Buzău – limita cu judetul Brăila.Restricții vor fi impuse și pe D.J. 203 Valea Râmnicului-Ziduri-Bălăceanu-limita cu județul Brăila.

Conform prefectului județului Daniel Țiclea, toate aceste tronsoane de drum vor fi închise din cauza viscolului, a vizibilității scăzute sub 50 metri, condițiile fiind improprii desfășurării traficului în siguranță.”

cnpaulescu.ro

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *