În urma articolului nostru publicat, ieri, cu titlul: ,,Politică și proxenetism. USR-PLUS Buzău, cuib de antreprenori cu banii din proxenetism?”, principalul candidat USR/PLUS Buzău, pentru Senatul României, Mihai Răzvan Moraru, s-a simțit nedreptățit.

Articolul a înregistrat aproximativ 4 mii de accesări, în 24 de ore.

Mihai Răzvan Moraru, frate de tată cu Narcis Claudiu Moraru – un proxenet condamnat, s-a simțit nedreptățit în urma aticolului nostru, iar acesta a acționat în instanță, privind existența în articol a unor informații eronate și fără probe ( după părerea lui), privind compania pe care o deține. Citește articolul aici!

În jurul orei 12:00, Mihai Răzvan Moraru, a depus o plângere în justiție împotriva redacției noastre, iar apoi a fost prezent într-o emisiune TV, sponsorizată de alianța USR/PLUS Buzău, acolo unde a acuzat articolul nostru ca fiind un articol tendențios cu un site de știri manipulator.

Consider că mișcarea lui Moraru, este una pe care Dragnea și ai lui, o foloseau în 2018, atunci când încercau să cenzureze presa. Mai mult de atât, viitorul senator, a evitat subiectul fratelui său, în ieșirile publice din ultimele 24 de ore.

Mihai Răzvan Moraru, nu are nimic de comentat cu privire la buba în care se află și pe care a ținut-o ascunsă

FOTO: facebook.com

Contactat de noi, acesta a refuzat să dea un drept la replică oficial, însă ne-a transmis că: ,,intenționat m-ați inclus într-o poveste cu care nu am nici o legătură”.

Domnule dragă, nu știu ce credeți ca ați descoperit. Dumneavoastră in mod intenționat m-ați inclus într-o poveste cu care nu am nici o legătura. Și mi-ați inclus și compania. Totuși in România există legi. Bune, rele, există. Eu îmi voi căuta dreptatea și voi demonstra ca ceea ce ați scris despre mine și afacerea mea – sunt Invenții și minciuni.

Reamintim totuși că i-am oferit dreptul la replică domnului Moraru, pentru clarificarea exactă a lucrurilor, însă acesta a refuzat categoric.

Presa națională a preluat articolul. Vezi FOTO mai jos:

În timp ce presa locală este sponsorizată de Alianța USR/PLUS Buzău, presa națională a preluat articolul și a ajuns la urechile lui Cioloș.

Contactați de noi, liderii alianței USR/PLUS, nu au dat niciun răspuns oficial cu privire la informațiile apărute în spațiul public, pe care îl ilustra pe Moraru și fratele său, un proxenet condamnat.

Buzoianca ,,Xuleasca”

O buzoiancă cu spirit civic, ne-a sugerat să-l întrebăm pe canidatul USR/PLUS Buzău, Mihai Răzvan Moraru, ce soluții de reintegrare în societate are pentru victimele de carne vie, în cazul dat, victimele fratelui său. În ultimii ani, la Buzău, doar două persoane s-au reintegrat în societate.

PS: Cum reformați politica dacă folosiți metodele lui Dragnea de cenzură a presei?

Acest articol reprezintă o opinie liberă și necenzurată!

cnpaulescu.ro

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *