Primarul comunei Merei – Chircă Ștefan, zis artifce, a gafat din nou.

Acesta este acuzat că a fentat legea, a reziliat contractul cu medicul de famalie pentru o zugraveală. De noaptea minții, acesta a reziliat contractul pentru a aduce un alt medic, o pilă de-a lui, după cum susține deputatul USR – Emanoil Ungureanu. Mai mult de atât, Chrică Ștefan este acuzat că a indicat locuitorilor să se transfere la medicul său. Însă până toți locuitorii se vor transfera la noul medic, locuitorii au rămas fără medic.

Ungureanu: Schema de tip mafiot este simplă.

„Mafie la Buzău! 4000 de pacienți lăsați fără medic! Cu complicitatea unui primar PSD din comuna Merei, județul Buzău, 3875 de pacienți au rămas astăzi fără medic de familie!

Schema de tip mafiot este simplă.

Primarul a reziliat acum câteva săptămâni contractul pentru spațiul unde funcționa cabinetul doamnei doctor Ușurelu, un medic dedicat care slujește bolnavii de peste 42 de ani și este iubită de toți pacienții. Pretextul rezilierii, renovarea spațiului, zugrăveli…După ce a reziliat contractul, primarul a trimis vorbă în sat că pacienții doamnei Ușurelu ar trebui să se transfere la un alt medic, pilă de-a lui. Dar cum poți transfera 4000 de pacienți peste noapte? Pacienții s-au înfuriat și au tăbărât peste primar. Primarul s-a speriat, a refăcut contractul de închiriere, dar mizeria a lăsat consecințe, suspendarea contractului cu Casa de Asigurări Buzău s-a produs, abuz care s-a comis și cu largul concurs al conducerii Casei Județene de Asigurări Buzău.

Vă amintesc că la Casa de Asigurări Buzău candidații au luat note de 2 și 3 la concursul pentru postul de Director General.

Nu știu dacă Marcel Ciolacu știe ceva despre manevrele de tip mafiot ale primarului PSD de la Merei. Voi afla curând.

Cert este că, de mâine, 3875 de buzoieni au rămas fără medic de familie.

Eu am aflat de nenorocire ieri, când m-au sunat: doamna doctor Ușurelu, asistenta medicală Enache, un om foarte iubit în comună și un deputat PSD, disperat și el de grozăvia comisă de colegul lor primar.

Am vorbit imediat cu șeful Casei Naționale de Asigurări, domnul Adrian Gheorghe care mi-a promis că trimite la Casa de Asigurări Buzău un control, urgent, și ca totul să fie ca în filmele cu mafioți până la capăt, o oarecare doamnă Anghel de la Casa Județeană din Buzău s-a arătat supărată de faptul că am sunat-o să o avertizez că îi mănâncă pe toți DNA dacă se dovedește că sunt complici cu primarul PSD ticălos.

Zilele viitoare voi merge la Merei să vorbesc cu oamenii. Se întreba la un moment dat Câțu unde este MAFIA din Sănătate. Uitați domnule Câțu, la Buzău. Pe moșia lui Ciolacu.”– a scris pe facebook, deputatul USR – Emanoil Ungureanu.

cnpaulescu.ro

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

One thought on “MAFIE la Buzău! 4000 de pacienți lăsați fără medic!”
  1. Va mira? Cate nereguli face acest primar? El oricum se comporta ca pe mosia lui pentru ca a fost votat! De cine? De cei care se plang acum de el! S-au vandut pe 2 lei! Nu au fost capabili sa gandeasca ca nu s-a facut nimic bun in comuna! A distrus cabinetul medical al dnei doctor pentru ca il deranja asistenta, a lasat copiii din Lipia fara scoala, s-a opus gradinitei cu program prelungit pentru ca avea interes sa-si aduca fiica asistenta, face trocuri cu consilierii pentru ca acestia sa nu aspire la functia de primar: astfel Ionascu Claudel primeste sume importante din bugetul primariei sa le asigure inmormantarea nevoiasilor , lui Ionascu Laurentiu i-a oferit functia de director de scoala, o alta consiliera Minea Iiana urmeaza sa primeasca functia de sef la un centru pt copii defavorizati in Lipia si ex sunt multe! Sa vina dl Catu sa vedem daca va reusi sa sparga mafia de la Merei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *