De fiecare dată, în alegerile locale primarul Sorin Cîrjan a vorbit despre tineri și oameni noi în politică.

Această capcană electorală este bine experimentată, și în ea Cîrjan a avut mereu victime sigure, culegând în trecut nu doar câteva voturi, dar și încredere. De fiecare dată pe banii râmnicenilor, bineînțeles!

Firma candidatului pesedist Daniel Mințoiu, se numește S.C. VENIO MINARHUS S.R.L., are sediul în Rm. Sărat, B-dul 1 Decembrie 1918, și a început de ceva timp să încheie contracte cu instituțiile subordonate primăriei, plus alte contracte în cadrul proiectelor de tineret, bine dosite în sertarele managerilor de proiect din primărie.

S.C. VENIO MINARS1HUS SRL face cam de toate, de la locuri de joacă și bănci la o grădiniță ( contract în valoare de 22.000 lei, aprox. 4.600 euro) și mobilier pentru Muzeul Municipal Rm. Sărat (1.500 euro), până la transportul lucrărilor de artă (aprox.1000 euro). Și altele…Prezența candidatului anonim Daniel Mințoiu pe listele PSD a confirmat aceeași strategie de manipulare și păcălire folosită și cu alte ocazii.

Prezentat râmnicenilor ca antreprenor , “om nou” și nepătat în echipa primarului care unește tot, Daniel Mințoiu este de fapt o supapă prin care se mai sifonează niște bani din parandărăt.

Și de această dată Cîrjan ne dovedește că UNIREA O FACE PE BANII NOȘTRI! Pe lângă banii din contracte, nu-i strica antreprenorului de succes aproape ajuns consilier, nici indemnizația de vreo 1.000 lei lunar, nu?!

Nu este singurul caz în care s-a sărit peste pesediști importanți, care au plătit cotizație și care au muncit ani de zile pentru organizația locală. Cîrjan nu are nevoie de oameni cu experiență, profesioniști, serioși, ci are nevoie de indivizi pe care îi poate manipula pentru servirea propriilor interese!

Cazul Daniel Mințoiu e cel mai recent exemplu despre cum ordonatorul de credite Sorin Cîrjan, are nevoie lângă el doar de tinerei neștiutori și creduli, pe care îi plantează acolo unde ei niciodată nu ar fi ajuns prin merite personale și e dispus să le plătească bine servilitatea și obediența.

Foto: facebook.com

Descrierea persoanală a ”antreprenorului” Daniel Mințoiu:

MINȚOIU Daniel, 31 de ani, Tânăr Antreprenor

Sunt un tânăr râmnicean care a decis să se întoarcă acasă și să construiască ceva în orașul lui. După 6 ani petrecuți în București, si un timp în care am activat în mai multe domenii, am hotărât să devin antreprenor și să mă dezvolt în orașul meu.

Am lăsat în urmă Bucureștiul, încrezător în posibilitățile Râmnicului de a progresa și a oferi tinerilor șansa unei vieți mai bune. M-am alăturat de la bun început acestei echipe și acestui proiect de ridicare a orașului, iar în următorii 4 ani voi fi activ în viața comunității din poziția de consilier municipal.

Rolul meu în echipă este acela de a promova antreprenoriatul și posibilitățile de finanțare a afacerilor mici și mijlocii, pentru a da un suflu nou economiei locale. Veniți alături de mine pentru a vă convinge înșivă că UNIȚI SUNTEM MAI PUTERNICI

Numai buni de dat în gât? Noi suntem portavocea ta!

Ai încredere în tine, suntem prietenii tăi!

stiripesursebz@gmail.com / 0711 924 923

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *