Lupul paznic la oi! Contabilul Adrian Burlacu, țeapa anului la Liceul Beceni?!

Website-ul de dezvăluiri și investigații, opinialubisca.ro, a publicat un nou articol privind contabilul Adrian Burlacu, de la Liceul Tehnologic Beceni.

Departe de a se fi încheiat, scandalul demiterii directoarei de la Liceul Tehnologic Beceni e doar începutul descoperirii unor nereguli grave care se vor lăsa probabil cu pușcărie, nu știm dacă și pentru protejata inspectoarei șefe Florina Stoian, dar cu siguranță, dacă dosarul penal în care i s-a făcut plângere va avansa firesc, pentru contabilul instituției care s-a crezut pe moșia personală și a comis fapte una după alta, informează opinialubisca.ro.

Potrivit opinialubisca.ro, la fel ca și nașul său, fostul primar Dogaru, dovedit și condamnat că a furat de la gura copiilor, Burlacu Adrian, în spațiul căruia funcționează o firmă de profil, se pare că a achiziționat fictiv, ăsta tot furt e, produse de curățenie și altele de sute de mii, care nu se regăsesc acum faptic la inventar.

Chiar fosta directoare i-a făcut plângerea, spun sursele noastre, care în baza unor documente, pot proba diferențele dintre materialele găsite la inventar și achizițiile extravagante din bani care ar fi putut fi folosiți pentru educație.

Implicat în diverse afaceri, pe care le vom lua pe rând, unele cu lemne, contabilul Burlacu vrea să candideze la Primărie, iar în acest scop, că are de unde cât o mai avea, susțin aceleași surse, a dat bani din  greu la partid, PNL pentru cine se întreabă, unde lista e lungă, că mai vor și alții iar în ultima vreme asistăm la adevărate licitații odată cu apropierea alegerilor locale. Despre el, subiect asupra căruia vom face caterincă separat, se spune că e și mare gagicar, deși fața nu-l trădează, da nici pe Dragnea nu-l trăda nimeni până a ajuns la țuhaus, informează opinialubisca.ro.

Pentru mai multe dezvăluiri și investigații, vizitează website-ul opinialubisca.ro.

Sursă: opinialubisca.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *