Adrian Mocanu

Marius Ichim, fostul președinte AUR București, aduce viziune și forță electorală în noul PNL Buzău.

Partidul Național Liberal din Buzău a dat o lovitură de proporții, marcând o schimbare semnificativă în peisajul politic local. Venirea lui Adrian Mocanu la conducerea PNL Buzău marchează începutul unei perioade de reforme și deschidere către oamenii interesați să contribuie la dezvoltarea partidului.

Cel mai notabil eveniment în cadrul acestei schimbări este atragerea lui Marius Ichim, fostul președinte AUR București și Secretar Executiv Regional pe Muntenia, Moldova și Dobrogea. Ichim aduce cu el o vastă experiență în viața politică și un record impresionant în activitatea sa la AUR.

“Atragem oameni de calibru și dorim să ne consolidăm poziția în luptele electorale din 2024. Marius Ichim este o adiție valoroasă, reprezentând o alternativă serioasă și aducând cu sine viziune și forță electorală”, a declarat Adrian Mocanu, noul lider al PNL Buzău.

Cu această mutare strategică, PNL Buzău își propune să devină o forță atrăgătoare pentru oamenii de calitate, deschizând ușile partidului pentru cei dornici să contribuie la schimbarea și dezvoltarea comunității locale.

Marius Ichim a salutat această tranziție și a exprimat încrederea că, prin unirea forțelor, vor reuși să ofere locuitorilor din Buzău o alternativă puternică și eficientă în cadrul competiției electorale viitoare.

Această schimbare nu numai că redefinește peisajul politic local, dar consolidează și poziția PNL Buzău ca un jucător important în politica regională și națională, pregătind terenul pentru o campanie electorală plină de dinamism și idei proaspete în anul 2024.

RAPID SUPER SERVICE
RAPID SUPER SERVICE
2 thoughts on “Lovitură de proporții dată de PNL Buzău: Șeful AUR București s-a ”transferat” la Buzău”
  1. “Această schimbare nu numai că redefinește peisajul politic local, dar consolidează și poziția PNL Buzău ca un jucător important în politica regională și națională”, osanale pe bani. Care poziție, care peisaj politic, de jucător nu mai spun. Liga inferioara. Au adus doar omu’ bre, nu aurul.

  2. Oameni grei la propriu. Se duce d3 râpă PNL la Buzău. Când aduci traseistii politici poți sa fi sigur ca eșecul este iminent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *