Liviu Vârciu a rămas fără permis, din cauză că a depășit limita de viteză în localitatea Poșta Călnău, pe DN E85. Profitând că are camera de filmat în mașină, vedeta a înregistrat toată conversația cu polițistul. Ce a notat Liviu Vârciu când omul legii l-a întrebat dacă are vreo mențiune.

Artistul de la Te cunosc de undeva nu are deloc o perioadă bună, din punct de vedere al activității de șofer. În acest weekend, Vârciu a rămas pentru permisul auto, care i-a fost suspendat pentru 3 luni, din cauză că a circulat cu peste 100 km/h, în localitate, unde regula spune să se circule cu 50 km/h.

Pe filmare, se vede că Liviu Vârciu este surprins că se afla în localitate, spunând că era convins că limita de viteză era de 70 kilometri pe oră. Polițistul îi explică faptul că radarul l-a surprins fix pe o porțiune cu limita de viteză de 50 km/h.

Conversația purtată de

„Ce-am făcut?”, l-a întrebat Liviu Vârciu pe polițistul care l-a oprit în trafic.

„Ați fost înregistrat cu aparatul radar cu 107 km la oră în localitate. Asta înseamnă că măsura de reținere a permisului (..) plecați cu o dovadă de 15 zile și cu o perioadă de suspendare de 90”, i-a explicat polițistul de la Rutieră lui Liviu Vârciu.

„Tre să dau examen?”, a cerut lămuriri vedeta de la Te cunosc de undeva, de la Antena 1.

„Se dă examenul, da, 13 din 15 întrebări, ulterior beneficiați de reducere la 30 de zile, după ce promovați examenul.”, a detaliat polițistul.

Ghinioanele se țin lanț pentru Liviu Vârciu! Încă de la începutul anului, oamenii legii i-au luat talonul pe motiv că ar fi fost ITP-ul expirat, cântărețul a rămas acum și fără carnetul de conducere!

Liviu Vârciu a rămas fără permis. Ce i-a zis polițistului care l-a oprit
Liviu Vârciu a rămas fără permis. Ce i-a zis polițistului care l-a oprit

„Când o comiți, când ești blestemat! (…) În rest, ce să vă zic, bine sănătos, am nervii slabi. Într-o săptămână am rămas fără talon, fără cheie și fără permis. Mai am să rămân fără mașină.” – l-a întrebat Liviu Vârciu pe polițistul care l-a oprit în trafic.

Liviu Vârciu, haz de necaz

Când polițistul de la rutieră i-a zis lui Liviu Vârciu să semneze actele, acesta a avut și o mențiune de notat.

„Menționez că poliția română și-a făcut treaba, cu un dobitoc care a mers cu 107 km/h…”, a scris Liviu Vârciu.

Deși situația era vizibil neplăcută, iubita artistului amintindu-i și că are drumuri zilnice de făcut către filmări, în mașina artistului s-au făcut și destul de multe glume.

„La 40 de ani, ți s-a schimbat norocul”, i-a spus Anda Călin, iubita sa, care era în mașină atunci când i-a fost luat permisul.

Liviu Vârciu a spus că s-a enervat pe situație, dar s-a bucurat că are camera de filmat la el, astfel încât a împărtășit experiența fanilor, tratând totul cu umor.

Sursă: huff.ro

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *