Prezidenţiabila PSD Viorica Dăncilă îşi face propria dezbatere marţi seară, la Parlament. Evenimentul a fost programat să înceapă cu o oră înainte de dezbaterea contracandidatului său de la PNL, Klaus Iohannis.

„Candidatul PSD la Preşedinţia României, Viorica Dăncilă, invită reprezentanţii mass-media la un dialog deschis, astăzi, 19 noiembrie 2019, începând cu ora 18.00. Evenimentul este organizat la Palatul Parlamentului, ‘Sala Spiru Haret’, nivel P. Accesul este liber pentru toţi reprezentanţii mass-media desemnaţi de către instituţiile pe care le reprezintă. Intrarea jurnaliştilor se face pe baza legitimaţiei de presă şi a actului de identitate la intrarea S2, începând cu ora 16.00”, a transmis biroul de presă al PSD.

La ora 19:00 va începe şi dezbaterea lui Iohannis, care va fi găzduită de Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) în Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I”.

Cristina Şincai (România TV), Radu Tudor (Antena 3), Ramona Avrămescu (TVR), Cristian Leonte (Pro TV), Moise Guran (Europa FM), Ion M. Ioniţă (Adevărul), Clarice Dinu (Hotnews.ro), Silviu Mănăstire (B1 TV) şi Cristian Pârvulescu (SNSPA) îi vor adresa preşedintelui întrebări pe orice temă doresc.

La eveniment vor fi prezenţi în sală în jur de 200 de studenţi. În ciuda insistenţelor sale, şefa PSD Viorica Dăncilă nu a fost invitată la dezbatere, de aici şi mişcarea cu „dezbaterea paralelă” anunţată la Parlament.

Sursa Epoch Times România

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *