Liderul PMP Buzău: PSD poate fi învins chiar acasă la Ciolacu

Președintele PMP Buzău, deputatul Adrian Mocanu, dinamitează discursul neinspirat al liberalului Cristi Romanescu, care se plângea recent că lupta cu PSD-ul este grea în județul nostru și afirma că strategia partidului vizează doar alegerea consilierilor locali.

Deputatul PMP nu se oprește la a critica atitudinea pasivă a liberalilor. Mocanu își asumă din nou rolul de lider al Opoziției locale și arată care este strategia pentru a învinge PSD, chiar acasă la Marcel Ciolacu.

„Buzăul nu este «bârlogul lui Ciolacu», așa cum se lamentează liberalii locali, ci unul dintre ultimele bastioane roșii din România, pregătit pentru a fi eliberat!

Strategia PMP Buzău este axată pe lupta reală cu PSD-ul, rupt de realitate, sursa primară a devalizării banului public. Mai mult de jumătate dintre primarii PSD din județul Buzău își vor pierde mandatele dacă și celelalte partide din Opoziția locală vor renunța la teama de a lupta cu PSD-ul. Putem atinge împreună o țintă politică esențială: câștigarea majorităților politice în Consiliul Județean și în consiliile locale.

Știu cât de dificil este să te împotrivești la modul real PSD-ului. Echipa PMP Buzău este ținta atacurilor zilnice ale Grupării Roșii, mascate sub felurite forme, toate alimentate din bani publici. O explicație a longevității PSD în Buzău este aceea că au creat un Sistem în care, folosindu-se de banii publici, au integrat partide, adversari politici, mijloace de informare în masă, ONG-uri și instituții publice.

Echipa PMP Buzău este obișnuită să stea singură, în dezavantaj numeric, în câmp deschis în fața armatei PSD. O întrebare pentru cei care conduc partidele de opoziție din Buzău: nu credeți că PSD-ul ar da înapoi dacă ați ieși din ascunzători și ne-am uni armele?

Eu sunt convins că lupta ar fi câștigată în asemenea condiții. Doar în acest fel ne putem vindeca de sindromul bârlogului lui Ciolacu, domnule Romanescu! Putem să-l învingem împreună. La el acasă!”, punctează președintele popularilor buzoieni într-o postare pe pagina sa de Facebook.

TEXT APROBAT DE PMP BUZĂU

SESIZEAZĂ FAPTELE DE CORUPȚIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *