PNL Buzău a dat tonul înscrierii candidaturilor pentru alegerile parlamentare, fiind prima formațiune politică din Buzău ai cărei candidați s-au înscris oficial în lupta electorală programată să aibă loc în decembrie.  Liberalii buzoieni au mers, în această după-amiază, la Biroul Electoral Județean și au depus dosarele de candidatură pentru Camera Deputaților și Senat.

”Este o zi importantă pentru noua echipă de conducere a PNL Buzău. Am venit cu susținerea a 18.874 de buzoieni care au semnat pentru candidații liberali. Suntem o echipă tineri profesioniști,  Suntem o echipă de oameni care s-au întors acasă să-și facă treaba și, împreună, să contribuie la dezvoltarea Buzăului. Am venit aici, în fața buzoieilor, pentru a le recâștiga încrederea în clasa politică și pentru a ne pune proiectele în aplicare , pentru a reda comunității care ne-a crescut ceva din experiența noastră și pentru a face acasă ceea ce am învățat.”, a declarat Gabriel Avrămescu, liderul PNL Buzău.

Liberalii sunt pregătiți pentru campania electorală și își doresc să fie cât mai activi, să le prezinte buzoienilor proiectele pe care le au, respectând, totodată, regulile sanitare.

”Noi am demonstrat, acolo unde ne-am desfășurat activitatea, că suntem o forță și că putem reprezenta o forță a schimbării. Și asta s-a întâmplat cu fiecare dintre noi acolo unde am profesat. Sunt convins că oamenii care, astăzi,  au venit în fața dumneavoastră sunt oamenii care pot să însemne o schimbare reală a Buzăului”, a punctat Gabriel Avramenscu, președintele PNL Buzău.

Lista PNL Buzău pentru Camera Deputaților este deschisă de președintele partidului, Gabriel Avrămescu. Pe locul doi se află Claudia Benchescu, fost consilier în Parlamentul European și consiliera ministrului Economiei. Claudia Benchescu a obţinut, ulterior, un post de conducere în cadrul Autorităţii pentru Supraveghere Financiară. Pe locul 3 la Camera Deputaților se află omul de afaceri Mircea Posea.

La Senat, primul loc pe listă îl ocupă Vlad Pufu, antreprenor media, președintele interimar al Organizației Municipale PNL Buzău, iar pe al doilea loc este Viorel Holban, președinte al Organizației PNL Râmnicu Sărat.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

One thought on “Liberalii buzoieni și-au depus listele pentru parlamentare”
  1. […] Claudia Benchescu este un personaj controversat din Partidul Național Liberal, dat fiind faptul că a fost căsătorită cu Mihai Voicu, cu 19 ani mai tânără față de el, însă nunta ar fi avut loc în urma unei creșteri ierarhice în partid, spun surse politice. În prezent, este Subsecretar de Stat la Ministerul Afacerilor Interne și ocupă alte 3 funcții în mai multe Consilii de Administrație. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *