Leonard Dimian: ‘Sunt Acuzații ”montate” ‘

Prefecta ICHIM, soția fostului șef doi și un sfert Buzău, îl atacă prin presa sponsorizată de PSD, pe subprefectul Damian. Amintim că Damian este un profesionist și pe această cale îi urăm succes.Sperăm că serviciul secret al poliției nu va avea vreo implicare politică.

FOTO: opiniabuzau.ro

Aduc la cunoștința opiniei publice poziția mea, în calitate de subprefect al județului Buzău, cu privire la acuzațiile „montate” astăzi de un cotidian buzoian cu experiență dovedită.
Într-un articol de astăzi, Opinia folosește toate tehnicile cunoscute de manipulare, inclusiv minciuna sfruntată și scornirea, cu scopul de a mă denigra public.
Prezint opiniei publice, pe scurt, exemple de asemenea tehnici folosite de cotidianul respectiv:
– conducerea centrală a unui partid aflat la guvernare „a dat undă verde” numirii mele în funcția de prefect (fals);
– ar exista informații că „Dimian ar fi negociat el însuși direct cu liberalii susținerea pentru acest post” (plăsmuire din categoria „se pare că” )
– informația că ministrul Afacerilor Interne ar fi nemulțumit că nu am susținut examenul de admitere în Corpul Înalților Funcţionari Publici este o denaturare a adevărului. Nici nu aș fi avut cum să susțin un asemenea examen, întrucât de la numirea mea ca subprefect până în prezent nici nu s-a organizat așa ceva.
– minciuna că m-aș „bate de muște” în Prefectură, combinată cu aceea că m-aș „juca pe telefonul mobil” în timpul ședințelor operative sunt încercări din repertoriul gazetelor pseudonime de campanie. De fapt, de la numire până acum am condus operativ activitatea Instituției Prefectului și nu am absolut nimic să – mi reproșez din acest punct de vedere.
În fine, legat de informația extrem de prețioasă că m-aș prezenta la sediul unui partid politic ori de câte ori sunt chemat, aceasta este, de asemenea, o minciună grosolană. Cotidianul menționat se folosește de discuțiile private pe care le-am avut pentru a generaliza, fără succes, că m-aș implica politic.
Cu privire la „incidentul de securitate” invocat de Opinia, precizez că în mapa pe care o aveam în mână era… Codul Administrativ.
Dezavuez ferm încercările repetate, unele cu folosirea presei, de a mă decredibiliza. Dau asigurări tuturor buzoienilor că voi continua să am aceeași atitudine, de implicare, seriozitate și profesionalism pe care am demonstrat-o în toate instituțiile publice pe care le-am condus sau în cadrul cărora am activat.

LEONARD DIMIAN
Subprefect al Județului Buzău

Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *