Copii nu mai citesc, nici adulții nu mai citesc, înnebuniți fiind de greutatea vieții de zi cu zi. Alții nu au timp, iar unii nu au găsit încă cartea potrivită pentru ei. Dacă te regăsești în cea de a doua categorie menționată mai sus, te invităm mâine, 20 septembrie, ora 11.00 în foișorul din parcul Alexandru Marghiloman. În acest loc va avea loc lansarea cărții: „Poveștile Domnului Green”, scrisă de Elena Panait.

Se vor ocupa ca atmosfera să fie plăcută, invițații acestui mic eveniment, anume:

  • Ayako Gunatsu-expertă în tehnica Origami
  • Daniela Marulescu- poetă și scriitoare
  • Mihaela Avramescu- psiholog
  • Elena Panait-autoarea cărții

Câteva lucruri despre carte

Cu ajutorul „Poveștilor domnului Green” putem scăpa de realitatea cotidiană, găsind refugiu în lumea plină de mistere și presărată cu iz comic a acestuia. O lume, în care două personaje, cu totul speciale (foști membri yakuza) doresc să o ia de la zero, într-o altă țară. Cartea se învârte în jurul poveștilor domnului Green( detectivul romanului),a Babei ce îi închiriază casa și a celor doi acoliți ai detectivului Fotini și Gust.

Acest roman polițist cât și umoristic se adresează oricărei categori de cititori.

Câteva lucruri despre omul din spatele romanului,,Poveștile domnului Green”, este scrisă de un om cu experiență în spate. Autoarea se află deja la publicarea celei de a treia carți. Cele două cărți anterioare se numesc: „Legăturile ce nu pot fi rupte” și „Legăturile ce nu pot fi rupte-Aurul Francezilor”.

Darul de a scrie îl moștenește de la fratele bunicului ei, Panait Nicolae, dar și de la verișorul lor Bucur Chiriac. A scrie o carte nu e muncă ușoară, necesită timp. Realizarea acestei cărți a durat doi ani.

By Olteanu Mariana

Între identitate şi schimbare, prefer schimbarea.

One thought on “Lansarea cărții: ”Poveștile Domnului Green„ scrisă de Elena Panait”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *