Coordonate GPS: 44°52’04.8″N 26°53’29.8″E

E vremea macilor. Am tot căutat lanuri pline cu flori de maci, și până la urmă am găsit. E mai aproape decât credeam. Se află la aproape 30 de minute distanță de mun. Buzău. Mai exact, la ieșire din satul Mitropolia (com. Brădeanu), către com. Scutelnici.

Lanul cu maci se află mai exact în comuna Brădeanu, la 35 de km de Buzău, o parcelă de teren de la marginea drumului 203 D, fură toate privirile trecătorilor. Cât vezi cu ochii, peste tot sunt maci. Proprietarul însă nu are ce face cu macii, pentru că sunt sălbatici şi nu pot fi valorificaţi.

Pot să îți vând și un pont: macii nu rezistă tăiați, decât mai puțin de o oră, dar înrădăcinați pot face un adevărat spectacol în câmpuri mai multe săptămâni. Așa că, grăbește-te să te bucuri de acest tablou și să îți faci cele mai reușite fotografii, care ulterior să fie postate pe facebook sau instagram și să adune mii și mii de like-uri.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *