Astăzi este ziua doamnei Oana Matache, viceprimarul municipiului Buzău. Nu vreau să trec peste această aniversare – nici nu are importanţă a câta – cu una din urările banale şi neasumate, devenite convenţionale în timp.

Tânără, frumoasă și deșteaptă, asta o reprezintă pe dna. viceprimar Oana Matache.

Vorbesc despre un om profund, un om deosebit, un om cu repere morale, un intelectual autentic, un om frumos; vorbesc despre o apariţie aproape exotică în peisajul politic, unde, deseori, locurile de sus sunt câştigate prin căţărare, parvenire, gene false, linguşeală şi bani. Iar pentru unele femei, doar pentru unele…

Tânăra viceprimar este absolventă ca șefă de promoție a Departamentului de Psihologie din cadrul Universității Sheffield din Marea Britanie în anul 2012. Absolventă a cursurilor de limbă și cultură germană din cadrul Institutului Goethe din Hamburg, în anul 2014. Psiholog terapeut ABA.

Oana Matache este inițiatoarea proiectelor care au relansat Buzăul în lumea culturală și educațională precum: Școala din Parc, Vinerea Verde, Buzăul Citește sau AnTanTe.

O persoană cu astfel de calităţi este un câştig pentru orice partid politic. Pentru că fiecare partid are nevoie de imagine, iar imaginea nu poate fi trucată. Este un câştig şi pentru societate – orice persoană morală şi instruită este un câştig.

Potrivit surselor noastre, Oana Matache, este cea care îi va prelua funcția de primar în locul „dinozaurului” Toma, după ce acesta se va sătura de funcția pe care o ocupă și de banii buzoienilor.

La mulţi ani, doamnă viceprimar!

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *