,,L-au luat din curte și l-au rupt cu bătaia!”

În data de 22.04.2020, în jurul orelor 18:30, un echipaj de jandarmerie a observat, pe str. Viilor din municipiul Buzău, un bărbat, în timp ce consuma băuturi alcoolice, neputând justifica prezența în spațiul public conform ordonanțelor militare.

A început măcelul și la Buzău.

A început măcelul și la Buzău.,,Băi oamenii buni astai România, așa am ajuns să ne ia din curte să ne bată, băi fratilor, dați distribuiri puternice să vadă toată lumea ce se întâmplă în Buzău!😠😠😠😠😠''

Publicată de Buzau Live News pe Joi, 23 aprilie 2020

Persoana în cauză a refuzat să dea detalii în vederea stabilirii identității sale, la solicitările  repetate ale membrilor echipajului acesta având un comportament sfidător și jignitor, la un anumit moment încercând să plece și să intre într-o curte, în scopul sustragerii de la aplicarea măsurilor legale.

Jandarmii l-au imobilizat și l-au condus la sediul I.J.J Buzău în vederea stabilirii identității.

După stabilirea identității, bărbatul a fost amendat cu  10.000 lei  pentru încălcarea prevederilor Ordonanței Militare nr. 3/2020 și cu 1.300 lei pentru consumul de băuturi alcoolice în locuri publice și refuzul de a da date în vederea stabilirii identității.

Vom acționa ferm, de fiecare dată când vom constata încălcări ale regulilor stabilite pentru siguranța comunității.

Jandarmeria – cu siguranță, pentru fiecare!

Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *