Pandemia de coronavirus a schimbat scenariul după care se desfășura ceremonia de depunere a jurământului de către elevii Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene „Traian Vuia”. Anul acesta, pentru a evita orice risc de răspândire a noului coronavirus, ceremonia s-a desfășurat într-un cadru restrâns.

Fără părinți sau alte rude care să le fie alături și să-i ajute să uite de emoții, 224 de elevi ai Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene „Traian Vuia” și 3 soldați gradați rezerviști voluntari din cadrul Școlii de Instruire Interame a Forțelor Aeriene, au depus Jurământul Militar, legământul de credinţă faţă de neam şi ţară. Evenimentul s-a desfășurat la sediul Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene „Traian Vuia” din localitatea Boboc, respectând toate măsurile privind prevenirea infectării cu coronavirus dispuse la nivelul Ministerului Apărării Naționale.

La ceremonia organizată de Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene „Traian Vuia” a fost prezent comandorul inginer Cristian Pătrașcu, reprezentantul Statului Major al Forțelor Aeriene.

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *