Era anul 2020, anul de grație pentru reconfirmarea în funcție a edilului Constantin Toma în funcția de primar al muncipiului Buzău. La acel moment edilul a decis să reintroducă norma de hrană pentru polițiștii locali.

Cu doar câteva luni înainte de alegerile locale din anul 2020, edilul municipiului Buzău a decis să reintroducă norma de hrană a polițiștilor locali, asta după ce chiar el le tăiase sporurile și norma de hrană din anul 2016.

Ei bine, zilele acestea avea să aflăm că edilul municipiului Buzău nu mai este de acord cu norma de hrană a polițiștilor, totuși edilul a găsit o altă cale să se promoveze și să se dea de ceasul morții că nu mai are bani la buget.

,,Personal, nu sunt de acord. Avem deficit, costurile ne-au crescut peste tot, iar normă de hrană ar merita toți buzoienii, nu doar polițiștii locali”, a spus Constantin Toma, pentru sansanews.ro, asta după ce site-ul de casă al primarului (buzoienii.ro), a anunțat în exclusivitate tăierea normei de hrană a polițiștilor locali.

Domnul primar ar trebui să mai taie și din leafa juranliștilor locali, aproximativ 6 miliarde de lei vechi pe an sunt cheltuiți anapoda.

21 de publicații online sau programe de TV și radio încasează anual zeci sau chiar sute de milioane din banii publici.

Jurnaliștii locali țin în priză electoratul buzoian cu accidente, spânzurători sau incendii, pentru ca în momente cheie să se folosească de cititori pentru propagandă.

Mai exact, un buzoian plătește taxe și impozite către Primăria Buzău, iar prin directiva primarului banii ajung la un post de radio, TV sau site local, pentru propagandă despre promisiunile edilului PSD sau despre realizările acestuia. Practic buzoienii plătesc taxe și impozite să fie mințiți pe banii lor.

După un simplu calcul, Primăria Muncipiului Buzău cheltuiește pentru osanalele edilului șef 447 de milioane de lei vechi, adică aproximativ 6 miliarde de lei vechi pe an.

[infogram id=”15be1a57-8e7a-4127-b6aa-b26733409964″ prefix=”IlA” format=”interactive” title=”APROXIMATIV 6 MILIARDE DE LEI PENTRU PRESA LOCALĂ”]

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *