Într-o tranzacție care a stârnit controverse și suspiciuni, primarii din comunele Vintilă Vodă și Mânzălești, ambii aparținând PSD, au fost implicați într-o tranzacție controversată cu material lemnos care ridică semne de întrebare cu privire la transparența și integritatea procesului. În cursul anului 2021, o importantă pădure a fost transferată în mod discutabil către firma RALY MOL PREST SRL.

Surse din Primăria Vintilă Vodă au dezvăluit că, în ciuda prezenței a doar 2-3 operatori economici locali în Vintilă Vodă, licitația pentru exploatarea lemnului a fost organizată într-un mod care a ridicat suspiciuni privind corectitudinea procesului. Această situație a fost atribuită influenței puternice a PSD în zonă. Apropiați ai primarului din Vintilă Vodă susțin că și anul acesta se organizează o altă licitație cu dediacție pentru firma deținută de fratele primarului din Mânzălești

Cercetările ulterioare au dezvăluit că firma RALY MOL PREST SRL este deținută în proporție de 100% de către MOLDOVEANU I. COSTEL, fratele primarului din Mânzălești, ridicând îngrijorări cu privire la posibila favorizare în această tranzacție.

Mai mult, se pare că primarul PSD din comuna Vintilă Vodă, Ion Coman, a propus o Hotărâre de Consiliu Local pentru organizarea licitației, ridicând suspiciuni cu privire la un posibil conflict de interese dat fiind beneficiarul licitației, fratele primarului din Mânzălești – Viorel Moldoveanu.

Această afacere dubioasă dintre primarii PSD a a devenit subiectul unor semne de întrebare pentru angajații de bună credință din Primăria Vintilă Vodă. Totuși, trebuie menționat că Primăria din Vintilă Vodă achiziționează lemne de foc în timpul iernii de la aceeași firmă în cauză.

cnpaulescu.ro

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *