Iuri este un rapper buzoian care vrea să relanseze Buzăul, prin modul său de exprimare. Prima piesă urcată pe canalul său de YouTube datează de acum șase ani. Cea mai recentă melodie scoasă de Iuri am lăsat-o ca prim link mai jos.

Ți-l prezint și ție pe Iuri:

De ce ai ales rap-ul ca formă de exprimare artistică?

Am ales rap-ul, pentru că asta ascult, asta mă definește, nu puteam alege muzică populară sau manelele.

Partea cea mai bună la job-ul ăsta (de rapper)?

Pentru mine nu este un job, este un hobby, dar avantajul sau partea bună cum ai zis, ar fi să faci bani din ceea ce iți place .

Partea cea mai nașpa?

Nu este nici-o parte rea în asta, noi spunem lucrurilor pe nume, iar asta deranjează ipocriții și legumele, animalele, dar pe noi ne doare-n pu** de treaba asta, tocmai ăsta este rap-ul.

Peste câțiva ani, când spune cineva „IURI”, ce anume speri să le vină în minte oamenilor?

Cei care mă apreciază și care sunt ca mine, vor face asta în continuare și le va veni în minte ceva de bine, restu-s resturi mă doare-n pu**, mi se rupe de ce spun alții.

Dacă ai avea posibilitatea să alegi orice artist, pe cine ai chema să-ți dea o strofă sau un refren? Ori invers, să dai tu pe-o piesă de-ale lor?

N-am treabă, cu oricare cunoscut în țară, mie îmi plac banii, bani să iasă, nu ar conta care, în țara asta prinde comercialul și colaborările cu artiștii cunoscuți, la fel și eu aș da pe piesa oricărui artist mare din țară, pe mine mă interesează să-mi fie mie bine, nu ce zice lumea, până la urmă muzica este muzică și dacă faci o piesa bună, asta este tot ce contează.

Pregătești ceva anume?

Nu pot să spun niciodată că pregătesc ceva anume, înregistrez când am chef. Acum mai am trei piese pe care am sa le pun pe canalul meu de youtube, Iuri Official.

De la ce a plecat ,,IURI”?

Iuri a plecat de la anturajele de băutura, am avut perioade de glorie, în care spuneam și eu, și tovarășii de pahar, că beau ca un rusnac, mă numesc Iulian, Iuli, Iuri…. se întelege treaba.

Eu vă salut și respect pe cine trebuie, fiți ceea ce vreți nu ceea ce vor alții, pentru că asta este viața voastră, dă-i în mor*** lor pe alții, trăiți-vă viața faceți ceea ce simtiți, dar cu cap și responsabili să vă feriți de belele. Bafta sa auzim numai de bine!

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *