După ce administrația Cîrjan a făcut teatru și telenovele precum în ,,Iubiri Secrete”, cu opoziția din Râmnicu Sărat, respectiv consilierii liberalii, dar democrați în asentiment, aceștia au pus la bătaie un pact comun.

În urmă cu câteva luni, când prefectul Daniel Țiclea s-a instalat în funcție, subprefectul Viorel Holban a anunțat că se va retrage, deoarece are niște afaceri la Râmnicu Sărat.

Afacerea era aceeași pe care a mai făcut-o împreună cu amicul său Cîrjan, în urmă cu ceva ani. „Prăduirea” și administrarea banului public din buzunarele râmnicenilor.

În presa locală, deja a apărut deja anunțul că domnul Viorel Holban va ocupa postul de viceprimar al municipiului Rm. Sărat.

Jocul la „rege” s-a făcut prin plecarea consilierului Dan Manciulea și venirea lui Viorel Holban pe primul loc de consilier local și în calitate de viceprimar.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *