Se întâmplă des să dai scroll pe rețelele de socializare, să vezi poze superbe din diferite locuri și brusc să îți dorești să iei un avion și să descoperi locuri și culturi noi, să faci poze deosebite, să încerci mâncare delicioasă sau pur și simplu să te relaxezi pe plajă? Probabil că da. La fel de probabil este să te uiți după în contul tău bancar și să realizezi că locațiile în care îți dorești să ajungi depășesc bugetul disponibil. Poate deveni descurajator să visezi la vacanțe exotice în felul ăsta, însă nimic nu este imposibil! 

Iată 4 moduri prin care poți călători oriunde îți dorești!

  1. Găsește un job care să îți ofere confort financiar

Fie că îți place sau nu, dacă visul tău este să călătorești în destinații scumpe, cum ar fi Maldive, Dubai sau Insula Capri și să te cazezi într-un hotel de 5 stele, atunci soluția cea mai facilă este să îți găsești un job flexibil, care să te ajute să îți permiți toate aceste lucruri. La RichGirls-Studio.ro, spre exemplu, găsești numeroase joburi disponibile ce te vor ajuta să devii independentă financiar și să îți poți îndeplini astfel visurile. Poți aplica pentru poziții precum Asistent Manager, Suport Tehnic, Editor Foto sau chiar Trainer. Cu siguranță te interesează măcar unul dintre acestea și, în acest fel, vei avea un job într-o echipă tânără, cu un salariu motivant. Poți să începi să cauți biletele de avion!

  1. Planifică vacanța în perioadele din afara sezonului turistic

În cazul în care îți dorești totuși o vacanță la un preț mai mic, este important să fii conștientă de perioadele de sezon. Ceea ce este considerat a fi „de vârf” într-o țară s-ar putea să nu fie valabil în alta. Diverse destinații au anotimpuri turistice diferite, așa că asigură-te că faci cercetările de rigoare. Cu puțină planificare, poți evita creșterile de prețuri.

  1. Stai în hosteluri 

Dacă îți dorești o experiență de neuitat și ieftină, atunci hostelurile sunt răspunsul. Există tot felul de astfel de spații de cazare: hosteluri de petrecere, exotice, rurale etc. Avantajul lor principal este că, de obicei, au zone comune în care oamenii se întâlnesc, astfel încât s-ar putea să găsești pe cineva care să împartă transportul, cina sau excursii de o zi cu tine. Astfel, ai ocazia atât să călătorești în străinătate, cât și să îți faci prieteni noi. 

  1. Alege zboruri în timpul săptămânii 

Prețul biletelor de avion poate crește considerabil pe măsură ce se apropie data decolării. Totuși, există lucruri pe care le poți face pentru a găsi cel mai ieftin bilet, cum ar fi să îți rezervi biletul cu cel puțin 69 de zile înainte de data plecării sau să optezi pentru un zbor de seară.  

Cu alte cuvinte, nu este imposibil să călătorești în destinațiile pe care le dorești, însă pentru acest lucru ai nevoie atât de un job bine plătit, cât și să îți programezi vacanța într-un mod smart. 

Sursă foto: Pexels.com. 

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *