Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Neron Lupaşcu” al judeţului Buzău recrutează candidaţi pentru participarea la concursul de admitere organizat în cadrul Școlii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești din perioada martie-aprilie 2021.


Pentru sesiunea martie 2021 sunt disponibile 300 de locuri, cu durata studiilor de un an, perioada pentru depunerea cererilor de înscriere fiind 15 – 28 februarie 2021.

Recrutarea candidaților pe raza județului Buzău se va realiza la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Neron Lupaşcu” al judeţului Buzău din municipiul Buzău, str. Bistriţei nr. 51, în fiecare zi (inclusiv sâmbătă și duminică) între orele 08:00-16:00, prin intermediul structurii de resurse umane.

Detalii privind graficul admiterii, datele de prezentare, etapele şi probele concursului, tematica şi bibliografie, pot fi accesate la adresele web:

www.scoaladepompieri.ro, http://isubuzau.ro/index.php?pg=recrutari.htm, precum şi la sediul inspectoratului – Serviciul Resurse Umane sau la telefoanele 0238.721.301, interior 27.112 / 27.114.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *