Primarul municipiului Râmnicu Sărat, Sorin Cîrjan, a scăpat basma curată și cu Certificatul Verde în mână. IPJ Buzău, a refuzat până la acest momente să cerceteze circumstanțele în care primarul s-a internat special pentru obținerea Certificatului Verde Covid.

Pe timpul nopții, autoturismul nevestei se afla în fața locuinței unde primarul era carantinat.

Pe timpul zilei, potrivit vecinilor, soția primarului a mers la serviciu, în cadrul Spitalului din Râmnicu Sărat, fără nicio reținere, fără ca nimeni să se sesizeze. Soția primarului trebuia să stea în carantină la domiciliu, deoarece aceasta a locuit împreună cu persoana infectată, înainte de testarea și

Famiglia PSD nu a murit, famiglia PSD a înviat!

Păi cum să se sesizeze cineva dacă bărbatul directoarei de la DAS Râmnicu Sărat lucrează la DSP?

În urmă cu aproximativ o lună, primarul municipiului Râmnicu Sărat era acuzat de mai mulți râmniceni că s-a internat la Spitalul din Râmnicu Sărat sub pretextul că este infectat cu COVID 19, pentru a obține certificatul verde.

Surse din interiorul Spitalului Râmnicu Sărat au declarat că Sorin Cîrjan nu era vaccinat. Acesta a fost internat pe secția de interne, preferențial într-o rezervă, fiind tratat chiar de medicul Paul Rânja, membru PSD Râmincu Sărat. De menționat că fost aceasta a fost cazat pe secția de interne, și nu la secția Covid, așa cum ar fi trebuit.

Medicul Paul Ranja, primul de la stânga la dreapta.

Sorin Cîrjan, a afirmat într-o ședință de consiliu local, că dacă dansezi și bei vin cu gheață, răcești și ești declarat infectat cu virusul Covid-19.

,,Dacă mă întrebați, măsura cea mai bună și singura de care sunt mulțumit este oprierea evenimentelor, nunți și botezuri. Pentru că acolo, eu constat de la cunoștiințe, s-au dus la nuntă și la câteva zile sunt confirmați. Este explicat, este logic, nu trebuie să fi medic. Te duci la nuntă, dansezi, răcești, ai băut și rece că acum și dacă e noiembrie, important e vinul cu gheață, și ai răcit. Dacă ai răcit și în aer circulă un virus, automat că l-ai luat”, a spus primarul mun. Râmnicu Sărat, Sorin Cîrjan.

Totodată primarul municipiului spune că dacă un om a trecut prin boală și-l vaccinezi se îmbolnăvește iar, de COVID-19. Acesta a mai menționat că nu poate promova vaccinarea deoarece nu este lideri de opinie, iar lumea îl va lua în derâdere.

,,N-au luat în calcul cel mai important lucru, sunt oameni care au trecut prin boală, abia aceea sunt imunizați, și de care nu se ține cont. Sunt cei care au avut forme ușoare sau asintomatice, nu s-au prezentat, iar oamenii aia ce faci cu ei? Deci teoretic nu se pot vaccina. Deci să îi duci cuiva care are are anticorpi și îi mai dai și doza din vaccin, automat îl forțezi să facă boala. N-au luat în calcul lucrul acesta. De aceea nici eu și nici dvs. nu putem să le spunem oamenilor să se vaccineze, o pot face temeinic doar specialiștii. Vaccinarea este pentru imunizarea de turmă, cum se spune, dar individual dacă luai tratament că omul acela oricum moare”, a mai adăugat primarul mun. Râmnicu Sărat, Sorin Cîrjan.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *