Ion Viorel, fost atacant al echipei Steaua București, a fost internat de urgență la Spitalul Județean din Buzău după ce a suferit un accident vascular cerebral (AVC) la vârsta de 56 de ani.

Fostul fotbalist al echipei Steaua București, Ion Viorel, în vârstă de 56 de ani, a trecut printr-un moment critic vineri, 10 noiembrie 2023, când a suferit un accident vascular cerebral (AVC). Informațiile obținute de la presa locală din Buzău, orașul în care Ion Viorel și-a început cariera în fotbal, arată că acesta a fost transportat de urgență la Spitalul Județean.

Starea de sănătate a lui Ion Viorel

Din fericire, Ion Viorel a reacționat prompt la simptomele AVC-ului, iar intervenția rapidă a medicilor l-a ajutat să depășească cu succes momentul dificil. Fostul fotbalist a fost stabilizat rapid și poate să se deplaseze fără ajutor în prezent.

Initial, Ion Viorel a avut câteva dificultăți de vorbire, însă acestea au dispărut în timpul tratamentului. O sursă apropiată de fostul sportiv a menționat în presa locală că faptul că Ion Viorel a fost sportiv de performanță a contribuit semnificativ la recuperarea sa: „A contat probabil că a fost sportiv, a trecut destul de ușor peste. Sângele a fost absorbit repede. A fost tratat bine la spitalul din Buzău, s-au luat decizii bune și rapid, fiica sa este medic.”

Ion Viorel va rămâne în spital

Conform aceleiași surse, Ion Viorel va rămâne internat la Spitalul Județean din Buzău pentru o perioadă, fiind supus unui tratament atent și observației continue a medicilor. Cu toate acestea, dacă starea sa de sănătate rămâne stabilă, este de așteptat ca în zilele următoare să fie externat.

Cariera lui Ion Viorel în fotbal

Născut în Mărăcineni, aproape de Buzău, Ion Viorel și-a început cariera în fotbal la echipa locală Gloria Buzău. Ulterior, a evoluat la Oțelul Galați și Steaua București între 1992 și 1995. A avut o carieră impresionantă, jucând apoi în Germania pentru VFL Bochum și întorcându-se la echipele din România, printre care Rapid, Oțelul și Gloria Buzău.

După retragerea din activitatea de fotbalist, Ion Viorel a devenit antrenor și a lucrat la mai multe cluburi, inclusiv Gloria Buzău, Petrolul Berca, FC Drobeta, CF Brăila și CS Otopeni. Fostul fotbalist se poate mândri cu 4 apariții în echipa națională a României.

Gânduri și urări de însănătoșire

În lumina evenimentului nefericit, comunitatea fotbalistică și fanii îi transmit gânduri de însănătoșire și susținere lui Ion Viorel, un nume care a lăsat amprenta în istoria fotbalului românesc.

EMAG

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *