Sâmbătă, 1 iunie 2024, în localitatea buzoiană Haleș, a avut loc “Învingem limitele pe ATV”, un eveniment aflat deja la ediția a II-a, în care s-a promovat terapia prin sportul pe ATV, pentru persoanele cu dizabilități.

Grupul de inițiativă „Shock Team”, Asociația “Îmbunătățirea Vieții”, Zabi Tudor, alături de colaboratori, sponsori și o mână de voluntari voioși, au reușit să aducă multă bucurie și multă normalitate copiilor, tinerilor, persoanelor adulte cu dizabilități și familiilor acestora.

Timp de câteva ore, toți participanții s-au distrat, s-au plimbat prin pădure, au servit masa împreună, au fost pictați pe față, au primit o mulțime de cadouri și diplome, în principiu lucruri minunate, care au contat enorm pentru cei prezenți acolo.

Pasionați ai ATV-ului au venit din mai multe orașe, și-au pus timpul liber la dispoziția participanților, fără să ceară absolut nimic în schimb. Și cum persoanele bune atrag oameni asemănători, lor li s-a alăturat și o artistă locală, care a pirogravat medaliile și icoanele oferite drept premii.

Nimic nu este mai plăcut decât să vezi bucuria sinceră de pe fața unui om, iar acest lucru probabil i-a împins pe organizatorii acestui eveniment și în special pe coordonatorul echipei ATV SHOCK, Mihai, să se lupte ca ziua de 1 iunie să nu fie uitată prea curând de cei care au fost acolo.

CLICK PENTRU A VEDEA CUM S-A DESFĂȘURAT PRIMA EDIȚIE A EVENIMENTULUI!

RAPID SUPER SERVICE
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *