Astăzi, consilierii locali în frunte cu edilul municipiului Buzău vor aproba PUZ-ul pentru blocurile cu 8 etaje care se va construi vizavi de patinoar și în vecinătatea pădurii Crâng.

Proiectul despre care se vorbește de câțiva ani a suscitat atenția și îngrijorarea buzoienilor și asta pe bună dreptate, prezervarea Pădurii Crâng fiind un un deziderat al majorității buzoienilor de bună-credință, conform buzoienii.ro.

Reprezentantul investitorului imobiliar spune că înțelege sensibilitatea buzoienilor, dar asigură că nu se va tăia niciun copac, ba, dimpotrivă, se vor planta.

Mai mult de atât, în zona Bucureștiului a devenit o normalitate de construire a blocurilor în păduri sau în vecinătatea acestora.

Edilul șef și-a exprimat și opinia despre transformarea zonei.

Foto: youtube.com/buzaumedia

„Stația de betoane sper să dispară cât mai repede, pentru că este un poluator mult mai mare decât așezarea unor locuințe acolo. În ceea ce privește construcțiile de blocuri acolo, în acest moment investitorul parcurge pașii legali de obținere a tuturor aprobărilor. Personal, nu vad de ce nu ar putea fi locuințe acolo!”, a spus edilul mun. Buzău, Constantin Toma.

Investitorii sunt cunoscuta familie din Buzău – Lepădatu.

Sursă foto: buzoienii.ro

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *