Parcul auto al Trans Bus Buzău se va îmbogăţi cu 9 autobuze electrice noi. Firma New Kopel Car Import a câştigat licitaţia de livrare a celor 9 mijloace de transport, 3 staţii de încărcare rapidă şi 9 staţii de încărcare lentă.

Joi s-a semnat contractul prin care societatea care a câştigat licitaţia se angajează să livreze, până la sfârşitul anului, noile autobuze electrice. 

Investiţia în autobuzele electrice se ridică la aproximativ 30 de milioane de lei. Din totalul sumei de achiziție a mijloacelor de transport ECO şi a staţiilor de încărcare aferente, 22 de milioane de lei sunt fonduri alocate de Uniunea Europeană.

Constantin Toma a mai anunţat că tot în acest an, Primăria Buzău va mai achiziţiona încă patru autobuze electrice, marca TEMSA, fabricate în Turcia.

Sursa – Adevărul
Sursa foto – chinadialogue.net

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE
2 thoughts on “Investiție de aproximativ 30 de milioane de lei. Nouă autobuze electrice vor circula pe străzile din Buzău”
  1. Investiție de aproximativ 30 de milioane de lei. Nouă autobuze electrice vor circula pe străzile din Buzău - Știri Brăila spune:

    […] Joi s-a semnat contractul prin care societatea care a câştigat licitaţia se angajează să livreze, până la sfârşitul anului, noile autobuze electrice. , scrie stiridinsursebuzau.ro. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *