Copiii pot fi învățați de mici pasiunea pentru citit, dacă primesc cărțile potrivite, iar colecția Usborne este exact ceea ce ai nevoie pentru a-l învăța pe micuțul tău să citească și să iubească lectura. Alege de fiecare dată cărți cu subiecte care îl pasionează pentru a fi atras de povești și determinat să exploreze mai mult.

Cărți cu povești pline de învățături

În colecția de cărți Usborne vei găsi numeroase povești pline de învățături, din care micuțul tău poate începe să vadă altfel anumite acțiuni și întâmplări. De asemenea, aceste povești special create pentru copii îi pun pe aceștia în situația de a experimenta imaginar anumite scenarii și de a intra în pielea personajelor pentru a determina cum s-ar comporta ei în anumite situații.

Cărți cu activități creative tematice 

Pe lângă pasiunea pentru lectură, atunci când cauți în colecția Usborne cărți vei descoperi și variantele cu activități tematice. Spre exemplu, cărțile cu activități pentru Paște sunt interesante și speciale și te vor ajuta să obții momente de calitate alături de copilul tău, bricolând și făcând diverse exerciții amuzante. Tot ce trebuie să faci este să te gândești la ceea ce îl pasionează pe micuțul tău și să determini care sunt temele care i s-ar potrivi.

Ilustrații atractive special concepute pentru a-i atrage pe cei mici

Datorită ilustrațiilor creative din aceste cărți, copiii vor fi atrași încă de la primul contact să le răsfoiască și să descopere universul din interiorul lor. Adăugând la toate acestea și poveștile, vei descoperi cât este de ușor să îl faci pe cel mic să mai ceară și alte cărți cu povești noi. Îi poți arăta copertele de pe site și poți alege ceea ce îi trezește interesul.

Colecția de cărți pentru copii Usborne este cu siguranță un punct de pornire important atunci când vrei să îl introduci pe cel mic în domeniul lecturii. Cu povești fascinante, activități interesante și ilustrații foarte atractive, vei reuși să trezești imediat interesul copilului tău și să îi stimulezi imaginația, pentru a-l face sa iubească pentru totdeauna cărțile.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *