OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Primăria Merei a postat acum patru zile pe pagina de Facebook, un mesaj prin care îi invita pe preșcolari și elevi la o întâlnire cu Moș Crăciun. Acestea aveau să se desfășoare pe o perioadă de trei zile în locații diferite. Astăzi, 21 decembrie, a avut loc prima întâlnire. Măsurile de protecție nu au fost respectate întocmai, iar spre finalul evenimentului și-a făcut prezența poliția.

Astfel că, în jurul orei 16:00 un grup de copii și de părinți așteptau în fața căminului cultural din satul Lipia, comuna Merei. Moș Crăciun și-a făcut intrarea nepurtând mască, iar ajutoarele acetuia nu le purtau corespunzător. După cum se poate observa și în imagini, distanțarea socială nu a fost nici ea respectată.

Organizarea unui astfel de eveniment în plină pandemie pune în pericol viața locuitorilor. Poliția a intervenit și ea la 45 de minute după apel. Primarul comunei – Chircă Ștefan, a încercat să mintă organul competent cu privire la autorizația necesară desfășurării unui astfel de tip de eveniment.

Conform site-ului e-licitație.ro suma alocată achiziționării acestor cadouri a fost de 18.130,12 RON (3.721,21 EUR).

Întregul film al acțiunii poate fi urmărit mai jos:

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *