Instant Factoring, fintech-ul românesc dedicat finanțării IMM-urilor, și Confidas, platforma prin care antreprenorii din România pot verifica informații despre partenerii lor de afaceri, anunță un nou parteneriat, menit să consolideze misiunea celor două companii de a sprijini întreprinderile mici și mijlocii, un pilon important al economiei românești.

Prin integrarea celor două platforme, clienții Confidas.ro vor putea nu doar să verifice bonitatea partenerilor de afaceri și să găsească clienți noi, ci și să aibă acces la o soluție de finanțare alternativă și convenabilă, 100% online.

Pentru clienții Confidas, parteneriatul vine cu noi beneficii, menite să le ușureze acestora misiunea de a-și dezvolta businessurile. Antreprenorii au COMISION ZERO* pentru prima cerere de finanțare înregistrată în platforma Instant Factoring și acces gratuit timp de un an la abonamentul Confidas IMM, în valoare de 699 RON/an.

“Acest parteneriat a venit natural, din dorința fundamentală a Instant Factoring de a ajuta antreprenorii să crească și să își dezvolte afacerile. Comisionul 0 la prima factură încărcată în contul de pe platforma Instant Factoring și abonamentul gratuit Confidas IMM oferă antreprenorilor aflați la început de drum un sprijin prin a vedea dacă aceste instrumente le sunt folositoare, în așa fel încât ei să se poată concentra pe ceea ce este cu adevărat important: creșterea afacerii lor. Traversăm o perioadă complicată din punct de vedere economic și cred cu tărie că orice ajutor pe care îl putem oferi antreprenorilor va avea un impact real asupra vieții noastre, a tuturor”, a declarat Cristian Ionescu, CEO Instant Factoring.

“Știm că poate fi dificil pentru antreprenori să aștepte încasarea facturilor 30, 60 sau chiar 90 de zile… Prin acest parteneriat, ajutăm companiile din comunitatea Confidas să-și încaseze facturile mai repede. Partenerii noștri pot să găsească clienți noi, să verifice bonitatea firmelor cu care lucrează, și să obțină finanțare pentru a se dezvolta”, a declarat Eduard Burghelia, CEO Confidas.ro

——

Despre InstantFactoring.com

Instant Factoring este prima companie fintech de micro-factoring online din România dedicată companiilor mici și microîntreprinderilor și membru al Asociației Europene de companii Fintech Innovate Finance cu sediul la Londra. Instant Factoring este un IFN înregistrat la Banca Națională a României. Prin lansarea platformei de online factoring www.instantfactoring.com, compania își asumă misiunea de a sprijini dezvoltarea micilor companii prin soluții de finanțare rapidă și facilă, cu ajutorul tehnologiei.

Instant Factoring a fost desemnat Cel mai bun Startup Fintech al Anului din Europa Centrală în cadrul Central European Startup Awards (CESA Awards) 2018.

Despre Confidas.ro

Confidas.ro este o platformă ce ajută peste 20.000 de firme românești să analizeze riscul financiar al partenerilor de afaceri și să găsească clienți noi. Confidas a fost fondată de Eduard Burghelia, un tânăr de 25 de ani.

RAPID SUPER SERVICE
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *