Informare cu privire la măsurile stabilite pentru prevenirea infecțiilor cu coronavirus Covid – 19 în transportul public

Stimati calatori, ca urmare a masurilor stabilite de catre comitetul local privind situatii de urgenta al municipiului Buzau, pentru prevenirea infectiilor cu Coronavirus (COVID 19), va comunicam ca, mijloacele de transport public local apartinand Trans Bus S.A., vor fi igienizate si dezinfectate dupa cum urmeaza:

la intrarea si iesirea din cursa, la sediul societatii.
la capat de linie se vor dezinfecta toate elementele susceptibile la atingere (bare de susţinere, mânere, spatare de scaune etc) de catre soferul mijlocului de transport in comun si echipa de control desemnata pe tot parcursul programului de transport.
o data pe săptămână mijloacele de transport in comun vor fi dezinfectate de o firma specializata pentru aceasta activitate, la sediul societatii.
In functie de cum va evolua epidemia de gripa , vom lua masuri de crestere a frecventei igienizarii mijloacelor de transport in comun cu substante speciale de dezinfectie, pentru a preveni aparatia de asfel de cazuri.

Va multumim!

Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *